Maandmenu

Drie gangen keuzemenu
Voor 39,50

Logo-icoon-Brasserie-Paardenburg

Voorgerechten

Makreel en Kruidensla

Mousse van gerookte makreel met kruidensla, zoetzure rettich, knoflookcroutons en citrusdressing.

Salade Burrata

Frisse salade van tomaat met zachte Burrata,
basilicumolie en crumble van zwarte olijf.

Hoofdgerechten

Parelhoenfilet

Met een romige sherrysaus,
voorjaarsgroenten en gnocchi.

Artisjok à la Barigoule

Gegaard in traditionele
Provençiaalse bouillon.

Desserts

Vanillemousse

Bladerdeeg en karamelsaus met een bolletje ijs.

Drie kazen

Drie stukjes kaas met vijgen-notenbrood en appelstroop.

Koffie of Thee

Koffie of thee met een huisgemaakte madeleine.

Gebruik de button rechts onderaan om je diner te reserveren.
Tot snel bij Brasserie Paardenburg!