Agenda

Feest-feestzaal-huren-amsterdam-festival-publiek-love

Marketing en Event Manager

Paardenburg wil uitblinken in levendigheid en een grote community creëren van vaste gasten. We hebben een groot bedrijf met ontelbare mogelijkheden. Het is jouw werk om dit aan de doelgroep duidelijk te maken en te versterken door verschillende type evenementen voor de doelgroep te organiseren die bij ons bedrijf en doelgroep passen.

De Marketing en Eventmanager kan goed en de heeft kennis en kunde van, het beheren van alle soorten sociaal media en emailmarketing. Tijdens de evenementen is hij of zij aanwezig als gastvrouw/heer, het evenement voor te bereiden, te manager en content te creëren ter ondersteuning van de marketing.

Lees verder »
Feestzaal-huren-Amsterdam-party-feestje-eigen-festival

Uitvoerend Event Manager

Paardenburg wil buitengewoon goed zijn in het organiseren en uitvoeren van partijen tot ca 500 mensen. We willen daarbij uitblinken in gastheerschap en service.

We werken met een groot team vaste en ambulante bedieningsmedewerkers die we grotendeels zelf opleiden. We houden de kwaliteit hoog wanneer we dit team voortdurend motiveren, aansturen, bijleren en controleren.

De meewerkend event manager heeft de kennis, kunde en ervaring om zich te manifesteren als goed gastheer en manager. Hij is tijdens de partij het visitekaartje van de zaak en draagt verantwoordelijkheid voor de omzet en de kosten maar zeker ook het correct voorbereiden en uitvoeren van het draaiboek met als handleiding de verkoopsheet.

Lees verder »
vacature bediening amstelveen ouderkerk aan de amstel

Vacature Ambulant Medewerker Bediening​

Als medewerker bediening wordt er voor jou uitgebreid de tijd genomen om je stapsgewijs op te leiden binnen de klassieke gastronomie. Je begint als runner. Met behulp van een gestructureerd plan groei je in zes niveau’s uit tot professioneel wijkloper-shiftleader. Bij iedere stap ontvang je een intern certificaat en geven we je de gelegenheid om een landelijk erkend vakdiploma te halen.

Lees verder »
vacature bediening shiftleader horeca

Vacature Bediening – Shiftleader

Als bedieningsmedewerker-shiftleader krijg je bij ons alle kansen!. Je hebt al flink wat ervaring in de service en dat gaan we uitbreiden met een serieuze investering in je wijnopleiding. Tijdens je uitvoerende werk op de vloer leidt je de ambulanten op en stuurt ze aan. Je start shifts en sluit ze af. Bij goed presteren is er een mogelijkheid om door te groeien naar Assistent Restaurantmanager.

Lees verder »
paardenburg-restaurant

Vacature Assistent Kok / Kok

In de keuken leren we je tijdens een praktijkopleiding stapsgewijs onze keuken kennen. Je begint met voorbereidende werkzaamheden waarbij de chef je leert hoe je onze gerechten aan de hand van recepten en bereidingswijze perfect kunt maken. Je krijgt de kans om landelijk erkende certificaten zoals BHV, HACCP te halen en kun je bij ons eventueel een BBL stage traject
volgen.

Lees verder »
vacature keuken kok chef kok assistent sous chef horeca restaurant

Vacature Sous Chef​

Met dagelijkse evenementen van klein tot groot en een brasserie als één van de oudste en bekendste restaurants in Nederland is Paardenburg een uitdagende plek om te werken. Paardenburg is op zoek naar een Sous Chef voor de brasserie, evenementen bij Paardenburg en zo nu en dan een catering opdracht.

Lees verder »

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Paardenburg organiseert met regelmaat iets leuks zoals een evenement, een aanbieding of we koken met een mooi seizoensproduct. Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op social Media voor de events

volg ons op instagram

instagram.com/brasseriebaardenpurg

volg ons op facebook

facebook.com/brasseriebaardenpurg

GRATIS LUNCH

Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging. We ontvangen je met een gratis lunch voor twee in onze brasserie.

 

Maak een afspraak

Vul je gegevens en datum van voorkeur in. Tot snel!

Subscribe to our newsletter for the latest updates!

Schrijf je hieronder in
voor onze nieuwsbrief!

Laat uw naam en e-mail adres achter.