Menu's voor groepen
Private dining en groepsmenu's
Tot 10 gasten kunt u gewoon à la carte bestellen, van 10 tot 20 gasten kunt u ter plekke een keuze maken uit de onderstaande menu’s.
Vanaf 20 gasten serveren we liever een vast menu. Met veganisten, vegetariërs en allergieën wordt natuurlijk rekening gehouden.
Heeft u specifieke wensen neem dan contact met ons op!
We rekenen voor onze privéruimtes een minimale besteding, dit is inclusief zaalhuur en organisatiekosten. Mocht u dit bedrag niet halen dan brengen we het verschil in rekening. Met kleine gezelschappen adviseren we u daarom een goede fles wijn extra bestellen.
De minimale besteding voor onze verschillende privéruimtes is:
Kamer | Ochtend 9:00 - 12:00 | Middag 12:00 - 17:00 | Dag 9:00 - 17:00 | Avond 18:00 > | Zaalhuur* |
---|---|---|---|---|---|
Barok | 300,- | 350,- | 600,- | 650,- | 150,- |
Amstel | 400,- | 475,- | 700,- | 900,- | 200,- |
Wijn | 450,- | 525,- | 800,- | 1000,- | 250,- |
Braakensiek | 1250,- | 2500,- | 3000,- | 4000,- | 500,- |
Tuinzaal | Afhankelijk van | type evenement | en duur; | op offertebasis | - |
*De zaalhuur en organisatiekosten zijn voor het exclusief gebruik van de ruimte met al haar faciliteiten, het offertetraject, opbouwen van de gekozen setting en de mogelijkheid om op rekening te betalen.
Keuze ter plekke tot 20 personen.
Voorgerechten
Steak tartare met een zacht eitje, cornichons en een crème van piment.
Salade Niçoise met verse tonijn (supplement 3,50).
Salade van knolselderij met gepocheerde peer, gebrande geitenkaas, pecannoot en pesto van rucola (v).
Hoofdgerechten
Rosé gebraden ossenhaas met pommes fondant, oesterzwammen, bimi en jus van madera (supplement 5,00).
Gebakken zeeduivel met zacht gegaarde pulpo waarbij caponata, gepofte tomaat en saffraansaus.
Risotto van wilde paddenstoel met schuim van truffel en Parmezaanse kaas (v).
Desserts
Paardenburgs chocoladedessert met sorbet van passievrucht en koffie.
Frisse limoencurd met meringue en sorbet van groene thee en sinaasappel.
Vier soorten binnen- & buitenlandse kazen (Supplement € 4,50)
Vanaf € 49,50
Bijgerechten
Apart bij te bestellen.
Ons advies; is één bijgerecht voor circa drie personen.
Per portie € 6,50
Broodplankje met roomboter, olijfolie en kruidendip
Pommes frites met mayonaise
Aardappelgratin
Gemengde groene salade
Warme seizoensgroenten
Genieten van alles dat Paardenburg je te bieden heeft.
4 – 5 gangen Chef’s Menu
Eerste gang
Tartaar van verse tonijn met croutons, tomaat, olijf, zoetzure rode ui, zacht ei en ansjovis.
òf
Salade van knolselderij met gepocheerde peer, gebrande geitenkaas, pecannoot en pesto van rucola (v).
Tweede gang
Gebakken zeeduivel met zacht gegaarde pulpo waarbij caponata, gepofte tomaat en saffraansaus.
òf
Tortellini van zoete aardappel met pompoen waarbij caponata, gepofte tomaat en saffraansaus (v).
Derde gang
Parelhoensuprêmes met zuurkool, chipolataworstje, aardappelmousseline en romige morillejus.
òf
Gepofte prei met krokante schorseneer, crème van pastinaak en beurre noisette met geroosterde hazelnoot (v).
Vierde gang
Zacht gestoofde hertensukade waarbij pure knolselderij, rode kool en jus van rode wijn en kaneel.
òf
Risotto van wilde paddenstoel met schuim van truffel en Parmezaanse kaas (v).
Vijfde gang
Tompouce met parfait van vanille, gepocheerde peer en saus van gezouten karamel.
òf
Drie soorten binnen- en buitenlandse kazen (supplement 3,00).
Vier gangen € 59,50
Vijf gangen € 69,50
Kan worden gecombineerd met wijn-tasting menu.
Bijgerechten
Apart bij te bestellen.
Ons advies; is één bijgerecht voor circa drie personen.
Per portie € 6,50
Broodplankje met roomboter, olijfolie en kruidendip
Pommes frites met mayonaise
Aardappelgratin
Gemengde groene salade
Warme seizoensgroenten
Walking Dinner
Tartaar van verse tonijn met croutons, tomaat, olijf, zoetzure rode ui, zacht ei en ansjovis.
–
Steak tartare met een zacht eitje, cornichons en een crème van piment.
–
Bouillabaisse in een glas
–
Gepofte prei met krokante truffelaardappel, crème van pastinaak en beurre noisette met geroosterde hazelnoot
–
Gestoofde hertensukade waarbij pure knolselderij, rode kool en jus van rode wijn en kaneel.
–
Drie soorten binnen- en buitenlandse kazen
(extra optie met supplement 3,00)
–
Frisse limoencurd met meringue en sorbet van groene thee en sinaasappel.
Vanaf € 65,00
Feestje? Bekijk hier al je opties