TROUWEN

Paardenburg is de ultieme locatie voor een droombruiloft. Gelegen aan de Amstel, uitstekend bereikbaar vanaf snelwegen A2 en A9 en ruime parkeergelegenheid. Prettige faciliteiten maar het geheim is onze locatie zelf die zeer veelzijdig is

Deze dag draait helemaal om jullie en jullie gasten. Onze professionele begeleiding staat vanaf het offertetraject tot en met jullie trouwdag helemaal tot jullie beschikking. Samen zetten jullie het perfecte programma neer waarbij er geen detail over het hoofd wordt gezien.

Maak een geweldig entree met een oldtimer over het tuinpad of arriveer met een salonboot over de Amstel. Een ceremonie in onze authentieke prentenkamer, toosten op de liefde, dineren in de mooie achtertuin en feesten in de Tuinzaal… Paardenburg heeft het allemaal in huis.

Foto’s door: Kisses & Confetti 

Tuinzaal

Achter Paardenburg staat onze Tuinzaal.

Een zeer fraaie ruimte met eigen entree, bar, keuken en toiletvoorziening. De ruimte heeft een mooie, hoge nok en is tevens voorzien van sfeervolle verlichting. Ook audiovisueel hebben we alles in huis voor achtergrondmuziek, speeches, livemuziek tot en met een knallend huwelijksfeest. Deze ruimte heeft capaciteit tot maximaal 250 gasten en is tevens te verkleinen om de sfeer optimaal te maken, ook bij iets kleinere gezelschappen.  

Historische binnentuin

Grenzend aan de Tuinzaal bevindt zich de oude binnentuin. Met karakteristieke eeuwenoude bomen en klinkers, mooie hagen en een sfeervolle ronde buitenbar.

Een groot deel is overkapt met een bedoeïenentent dat zeer intiem oogt en daarbij veelzijdig is in gebruik.

Van ceremonie tot aan diner is deze tuin de ultieme locatie met veel privacy.  

Paardenburg Lounges

Voor kleinere gezelschappen of delen van de bruiloft met een kleinere groep heeft Paardenburg boven het restaurant zeer fraaie en comfortabele Lounges. Uitermate geschikt voor een diner of receptie.  

Mooie locatie, direct aan de Amstel

Paardenburg is in 1702 gebouwd aan de Amstel en dus bij uitstek geschikt voor een prachtige vaartocht langs de wuivende rietkragen met daar achter vele boerderijen, landhuizen en molens.   

brasserie-paardenburg

Paardenburg keuken

Paardenburg staat voor een kwalitatief hoogwaardige klassiek Franse keuken. Van lunch tot aan diner en van hapjes tot aan een late night snack. We maken graag een offerte aan de hand van jullie wensen en budget.