TROUWEN BIJ PAARDENBURG

Paardenburg is de ultieme locatie voor een droombruiloft. Gelegen aan de Amstel, uitstekend bereikbaar vanaf snelwegen A2 en A9 en ruime parkeergelegenheid. Prettige faciliteiten maar het geheim is onze locatie zelf die zeer veelzijdig is. 

Deze dag draait helemaal om jullie en jullie gasten. Onze professionele begeleiding staat vanaf het offertetraject tot en met jullie trouwdag helemaal tot jullie beschikking. Samen zetten jullie het perfecte programma neer waarbij er geen detail over het hoofd wordt gezien.

Maak een geweldig entree met een oldtimer over het tuinpad of arriveer met een salonboot over de Amstel. Een ceremonie in onze authentieke prentenkamer, toosten op de liefde, dineren in de mooie achtertuin en feesten in de Tuinzaal… Paardenburg heeft het allemaal in huis.

  • Prachtig gelegen langs de Amstel
  • 10 minuten vanuit Amsterdam
  • Alles onder 1 dak
  • Prachtige grote binnentuin
  • Uitwijken naar binnen met tegenvallend weer
  • Feest tot 250 personen
  • Alle faciliteiten op de locatie aanwezig
  • Ruime parkeergelegenheid op 2 minuten loopafstand

Foto’s door: Kisses & Confetti 

De cijfers:

0
verschillende privéruimtes
0
minuten rijden vanuit Amsterdam
0
Ceremoniegasten
0
Gasten in de feestzaal
0
Gasten in de tuin

Sfeervolle achtertuin

Grenzend aan de Tuinzaal bevindt zich de oude achtertuin. Met karakteristieke eeuwenoude bomen en klinkers, mooie hagen en een sfeervolle ronde buitenbar.

Een groot deel is overkapt met een stretchtent dat zeer intiem oogt en daarbij veelzijdig is in gebruik.

Van ceremonie tot aan diner is deze tuin de ultieme locatie met veel privacy.  

Tuinzaal

Achter Paardenburg staat onze Tuinzaal

Een prachtige grote ruimte met eigen entree, bar, keuken en toiletvoorziening; geschikt voor een diner, knallend feest of ceremonie als het weer tegenvalt. De ruimte heeft een mooie, hoge nok en is tevens voorzien van sfeervolle verlichting. Ook audiovisueel hebben we alles in huis voor achtergrondmuziek, speeches, livemuziek tot en met een knallend huwelijksfeest. Deze ruimte heeft capaciteit tot maximaal 250 gasten en is tevens te verkleinen om de sfeer optimaal te maken, ook bij iets kleinere gezelschappen.  

Paardenburg zalen

Voor kleinere gezelschappen of delen van de bruiloft met een kleinere groep heeft Paardenburg in het restaurant zeer fraaie en comfortabele Lounges. De Braakensiekzaal biedt plaats voor een ceremonie, receptie of diner tot 50 personen en de prachtige zalen op de eerste verdieping zijn geschikt voor een diner van 10 tot 45 personen.

Mooie locatie, direct aan de Amstel

Paardenburg is in 1702 gebouwd aan de Amstel en dus bij uitstek geschikt voor een prachtige vaartocht langs de wuivende rietkragen met daar achter vele boerderijen, landhuizen en molens. Een aankomst per boot? Het kan allemaal!

Terras Paardenburg

Paardenburg keuken

Paardenburg staat voor een overheerlijke klassiek Franse keuken. Van lunch tot aan diner en van hapjes tot aan een late night snack. We maken graag een voorstel aan de hand van jullie wensen en budget. 

paardenburg-trouwen

Neem contact op!

Een voorstel maken we natuurlijk helemaal vrijblijvend
EN op maat voor jullie! Bel ons, dan maken we samen een mooi beeld van hoe jullie dag bij ons eruit kan zien. Bel ons op 020-4961210 OF