BRASSERIE

Brasserie Paardenburg

Tot op de dag van vandaag is dit beroemde en historische restaurant dé plek om net buiten de hectiek van de stad te genieten van haar geweldige gastronomie, rechtstreeks aan de Amstel. De menukaart bestaat uit fantastische klassiekers, gecombineerd met moderne, frisse gerechten van topkwaliteit. Het royale terras aan de Amstel is in de zomer “the place to be” waar je kunt afmeren en neerstrijken. De zalen boven het restaurant zijn volledig ingericht voor een zakelijke meeting of een private dining en de Tuinzaal is een prachtig pand grenzend aan de binnentuin voor partijen tot 250 personen.

MENUKAART

De menukaart bestaat uit fantastische klassiekers, gecombineerd met moderne, frisse gerechten van topkwaliteit. Het royale terras aan de Amstel is in de zomer “the place to be” waar je kunt afmeren en neerstrijken. 

De nieuwe menukaart: topkwaliteit, vers en eerlijk. Bij een transitie hoort natuurlijk ook een nieuwe kaart met eerlijke, verse producten gebaseerd op seizoen, streek en kwaliteit. Onze gasten zijn verzekerd van een goede en eerlijke afkomst van onze producten tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Topselectie aan kwaliteitswijnen Als vanzelfsprekend gaat dit alles hand in hand met een fantastische selectie aan kwaliteitswijnen van L’Exception Lenselink uit Zoetermeer, een van de toonaangevende spelers in de Nederlandse wijnmarkt.

PRIVE RUIMTES

Paardenburg beschikt over diverse mogelijkheden voor besloten bijeenkomsten. Onze kamers op de eerste verdieping zijn comfortabele en kwalitatief hoogwaardige ruimtes. Flexibel in gebruik voor bijvoorbeeld een vergadering, een presentatie, een lunch of diner. De riante Tuinzaal is bij uitstek geschikt voor grotere groepen tot wel 250 gasten. Bel of mail ons voor beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte.

GROEPSRESERVERINGEN

De zalen boven het restaurant zijn volledig ingericht voor een zakelijke meeting of een private dining en de Tuinzaal is een prachtig pand grenzend aan de binnentuin voor partijen tot 250 personen.

Theater Paardenburg: sociaal-culturele en maatschappelijke activiteiten Wij voegen daaraan nog een dimensie toe: sociaal-culturele en maatschappelijke activiteiten zoals lezingen, workshops, businesslunches, tuinconcerten en exposities. Onze tuin leent zich daarvoor uitstekend. Proef de Kunst is de eerste activiteit. Vijf (beeldend) kunstenaars exposeren een variëteit aan sculpturen. De kunstproeverij sluit haarfijn aan bij onze transformatie.

Franse & moderne keuken

Bekijk ons menu waarin fantastische klassiekers en moderne, frisse gerechten elkaar afwisselen.

Unieke wijnkaart

Ons wijnaanbod heeft inmiddels een aardige reputatie. Onze sommeliers laten u graag ervan proeven.

De sfeer

Bekijk onze fotogalerij voor een impressie van deze prachtige, historische locatie.

GRATIS LUNCH

Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging. We ontvangen je met een gratis lunch voor twee in onze brasserie.

 

Maak een afspraak

Vul je gegevens en datum van voorkeur in. Tot snel!

Subscribe to our newsletter for the latest updates!

Schrijf je hieronder in
voor onze nieuwsbrief!

Laat uw naam en e-mail adres achter.