Menu's voor groepen
Groepsmenu's
Hier vindt u onze menu’s voor groepen.
Tot 10 gasten mag u gewoon a la carte bestellen, van 10 tot 20 gasten kunt u ter plekke een keuze maken uit de onderstaande menu’s.
Vanaf 20 gasten serveren we liever een vast menu. Met veganisten, vegetariërs en allergieën wordt natuurlijk rekening gehouden.
Heeft u specifieke wensen neem dan contact met ons op!
We rekenen geen vaste zaalhuur voor onze privéruimtes maar hanteren een minimale
besteding. Mocht u dit bedrag niet halen zullen we het verschil in rekening brengen, maar u
kunt met kleine gezelschappen beter een goede fles wijn extra bestellen.
De minimale besteding voor onze verschillende privé ruimtes is:
Kamers | Ochtend 9:00 - 12:00 | Middag 12:00 - 17:00 | Hele dag 9:00 - 17:00 | Avond 18:00 > |
---|---|---|---|---|
Barok | 300,- | 350,- | 600,- | 650,- |
Amstel | 400,- | 475,- | 700,- | 900,- |
Wijn | 450,- | 525,- | 800,- | 1000,- |
Voorgerechten
In kruidenboter gebakken gamba’s met een
vers afgebakken brioche broodje
of
Camembert uit de oven met zuidvruchten en crostini
Hoofdgerechten
Gekonfijte eendenbout met choucroute garnituur, aardappelmousseline en morillesaus
of
Linzen met boerenkool, zoete aardappel variaties en
uiencompote met een French dressing
Desserts
Speculoos-terrine met witte chocolade met ijs
op basis van sinaasappel
of
Drie stukjes kaas met vijgen-notenbrood en appelstroop
of
Koffie/ thee in plaats van een dessert
Keuze ter plekke tot 25 personen.
Voorgerechten
Salade Niçoise met dungesneden verse tonijn.
Of
Steak tartare met een zacht gekookt eitje,
krokante kappertjes en pimentcrème.
Of
Salade warme geitenkaas met vijgen en walnoot.
Hoofdgerechten
Geroosterde kabeljauwfilet met kreeftenravioli,
venkel en schuimige saus van kreeft.
Of
Zacht gegaarde sukade met rosé gebraden.
ossenhaas van Hollands weiderund.
Met gekarameliseerde groente en eigen jus.
Of
Saffraanrisotto met provinciaalse groente, coulis
van gepofte paprika en dragonolie.
Nagerechten
Citroentaart met meringue, fruit en vruchtensorbet.
Of
Het Paardenburgs chocoladedessert.
Of
Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen.
49,50
Eerste
Dun gesneden verse tonijn met avocadocrème,
zoetzure rode ui, gepofte wilde rijst en haringkaviaar.
Tweede
Gebakken kabeljauw met ravioli van kreeft,
venkel en schuimige kreeftensaus.
Derde
Zacht gegaarde boerderijkip met groene asperge,
eendenlever en truffeljus.
Vierde
Zacht gegaarde sukade met rosé gebraden
ossenhaas van Hollands weiderund.
met gekarameliseerde groente en eigen jus.
Vijfde
Warme tarte Tatin met vanille-ijs.