Menu's voor groepen

DRIEGANGEN KEUZEMENU VAN DE CHEF | € 35,-

Een maandelijks wisselend keuzemenu van de chef.
Een heerlijk menu waarbij de gasten ter plekke een keuze maken tussen gerechten.
Het menu is wisselend, maar er is altijd een keuze tussen een vegetarische en niet-vegetarische optie
en bestaat uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en een zoet en kaasdessert.

DRIEGANGEN LUXE KEUZEMENU | €47,50
Keuze ter plekke tot 25 personen​

Voorgerechten
Salade Niçoise met dungesneden verse tonijn
of
Steak tartare met een zacht gegaarde eidooier,  rucola en pimentcrème
of
Salade warme geitenkaas met vijgen en walnoot

Hoofdgerechten
Tournedos met gekarameliseerde sjalot en maderajus
of
Zeebaarsfilet licht gegrild met mediterrane groenten en tomatenantiboise
of
Truffelrisotto met waterkers en schuim van Parmezaanse kaas

Desserts
Warme tarte tatin van appel met vanille-ijs
of
Citroentaart met meringue en rode vruchtensorbet
of
Assortiment binnen- en buitenlandse kazen

VIJFGANGEN PROEVERIJ MENU | € 55,-
Ook als walking dinner te bestellen

Dungesneden gemarineerde tonijn
met avocadocrème, zongedroogde tomaat, taggiasche olijf, 
krokante kappertjes en limoenmayonaise

Gebakken kabeljauw met kruidenrisotto, waterkers 
en een saffraan beurre blanc

Gebakken eendenlever met brioche, appelcompote en acetosiroop

Dungesneden rosé gebraden rib eye met pommes mousseline,
g
ecarameliseerde sjalot, groene asperges en maderasaus

Drie soorten kaas met appelstroop en kletzenbrood
(Optioneel: supplement € 7,50)

Dessert van pure en witte chocolade