Groepsmenu's

MAANDMENU JUNI | € 35,-
Keuze ter plekke tot 25 personen

Voorgerechten: 

Ceviche van zeebaars met kruidensalade, avocado crème en citrusvinaigrette

of 

Romige burrata met salade van gekleurde tomaatjes en basilicumolie

of

De Ridder, Wieckse witte 5%


Hoofdgerechten: 

Malse rundersteak van de houtskoolgrill met groene asperges, prakaardappel en jus van gepofte knoflook

of 

Ravioli gevuld met ricotta waarbij coulis van rode paprika, romanesco en saffraan beurre blanc


Dessert:
 

Rood fruit met fris yoghurtijs en sabayon

of 

Assortiment van drie soorten kaas met appelstroop en kletzenbrood

of 

Koffie of thee naar keuze met een macaron   

DRIEGANGEN LUXE KEUZEMENU | €47,50
Keuze ter plekke tot 25 personen​

Voorgerechten: 

Salade van gegrilde romaine sla, krokante kip, pata negra ham, ansjovis mayonaise, parmezaanse kaas en kruidencrouton 

of 

Hartig taartje van filodeeg met Machedoux geitenkaas, Medjoul dadel en een kletskop van honing en pistache 


Hoofdgerechten: 

Gebakken scholfilet met zacht gegaarde pulpo, fregola, gegrilde venkel, zeekraal een schuimige saus van kreeft 

of 

Tarte tatin van Spaanse ui, uiencompote, bitterbal van paddenstoelen, een creme van knol, Savoiekool, truffel en jus van sjalot 


Dessert:
 

Clafoutis van peer met gepocheerde peer, mousse van witte chocolade en slagroomijs 

of 

Assortiment van drie soorten kaas met appelstroop en kletzenbrood 

of 

Koffie of thee naar keuze met een macaron   

VIJFGANGEN TASTINGMENU | € 55,
Geschikt als zittend diner of walking dinner

Dungesneden gemarineerde tonijn met avocadocrème, zongedroogde tomaat, taggiasche olijf, krokante kappertjes en limoenmayonaise

Gebakken kabeljauw met kruidenrisotto, waterkers en een saffraan beurre blanc


Dungesneden rosé gebraden denversteak met pommes mousseline, gecarameliseerde sjalot, groene asperges en maderasaus

Drie soorten kaas met appelstroop en krentenvijgenbrood Optioneel: supplement € 7,50

Dessert van pure en witte chocolade met citrus en vanille ijs