Menu's voor groepen

DRIEGANGEN KEUZEMENU VAN DE CHEF | € 35,-

Maandelijks wisselend keuzemenu van de chef
Wij serveren u een menu waarbij de gasten ter
plekke een keuze kunnen maken tussen gerechten.
Het menu is wisselend, maar er is altijd een keuze
tussen een vegetarische en niet-vegetarische optie
en bestaat uit twee voorgerechten, twee
hoofdgerechten en een zoet en kaasdessert.

DRIEGANGEN LUXE KEUZEMENU | €47,50
Keuze ter plekke tot 25 personen​


Voorgerechten


Salade Niçoise met dungesneden verse tonijn
of
Steak tartare met een op 55 C gegaarde
eidooier, rucola en pimentcrème
of
Salade warme geitenkaas met vijgen en walnoot


Hoofdgerechten


Tournedos met gekarameliseerde sjalot en
maderajus
of
Zeebaarsfilet licht gegrild met mediterrane
groenten en tomatenantiboise
of
Truffelrisotto met waterkers en schuim
van Parmezaanse kaas


Desserts


Warme tarte tatin met vanille-ijs
of
Citroentaart met meringue en rode
vruchtensorbet
of
Kazen geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle

VIJFGANGEN PROEVERIJ MENU | € 55,
Ook als walking dinner te bestellen

Dungesneden gemarineerde tonijn
met avocadocrème, zongedroogde
tomaat, taggiasche olijf, krokante kappertjes en
limoenmayonaise

Gebakken kabeljauw met kruidenrisotto, waterkers
en een saffraan beurre blanc

Gebakken eendenlever met brioche, appelcompote
en acetosiroop

Dungesneden rosé
gebraden denversteak met pommes mousseline, g
ecarameliseerde sjalot, groene asperges
en maderasaus

Drie soorten kaas met appelstroop en
krentenvijgenbrood
Optioneel: supplement € 7,50

Dessert van pure en witte chocolade