Menu's voor groepen
Voorgerechten
Makreel en Kruidensla
Mousse van gerookte makreel met kruidensla, zoetzure rettich, knoflookcroutons en citrusdressing.
Salade Burrata
Frisse salade van tomaat met zachte Burrata,
basilicumolie en crumble van zwarte olijf.
Hoofdgerechten
Parelhoenfilet
Met een romige sherrysaus,
voorjaarsgroenten en gnocchi.
Artisjok à la Barigoule
Gegaard in traditionele
Provençiaalse bouillon.
Desserts
Vanillemousse
Bladerdeeg en karamelsaus met een bolletje ijs.
Drie kazen
Drie stukjes kaas met vijgen-notenbrood en appelstroop.
Koffie of Thee
Koffie of thee met een huisgemaakte madeleine.
DRIEGANGEN KEUZEMENU
VAN DE CHEF
€ 49,50
Keuze ter plekke tot 25 personen
Voorgerechten
Salade Niçoise met dungesneden verse tonijn.
of
Steak tartare met een zacht gekookt eitje, krokante
kappertjes en pimentcrème.
of
Salade warme geitenkaas met vijgen en walnoot.
Hoofdgerechten
Geroosterde roodbaars met kreeftenravioli,
venkel en schuimige saus van kreeft.
of
Zacht gegaarde sukade met rosé gebraden.
ossenhaas van Hollands weiderund.
met gekarameliseerde groente en eigen jus.
of
Saffraanrisotto met provinciaalse groente, coulis
van gepofte paprika en dragonolie.
Nagerechten
Citroentaart met meringue, rood fruit en vruchtensorbet.
of
Het Paardenburgs chocoladedessert.
of
Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen.
VIJFGANGEN PROEVERIJ MENU | € 59,50
Ook als walking dinner te bestellen.
Dun gesneden verse tonijn met avocadocrème,
zoetzure rode ui, gepofte wilde rijst
en haringkaviaar.
—
Geroosterde roodbaars met ravioli van kreeft,
venkel en schuimige kreeftensaus.
—
Zacht gegaarde boerderijkip met groene asperge,
eendenlever en truffeljus.
—
Zacht gegaarde sukade met rosé gebraden
ossenhaas van Hollands weiderund.
met gekarameliseerde groente en eigen jus.
—
Warme tarte Tatin met vanille-ijs.