Menu's voor groepen
Private dining en groepsmenu's
Tot 10 gasten kunt u gewoon à la carte bestellen, van 10 tot 20 gasten kunt u ter plekke een keuze maken uit de onderstaande menu’s.
Vanaf 20 gasten serveren we liever een vast menu. Met veganisten, vegetariërs en allergieën wordt natuurlijk rekening gehouden.
Heeft u specifieke wensen neem dan contact met ons op!
We rekenen voor onze privéruimtes een minimale besteding, dit is inclusief zaalhuur en organisatiekosten. Mocht u dit bedrag niet halen dan brengen we het verschil in rekening. Met kleine gezelschappen adviseren we u daarom een goede fles wijn extra bestellen.
De minimale besteding voor onze verschillende privéruimtes is:
Kamer | Ochtend 9:00 - 12:00 | Middag 12:00 - 17:00 | Dag 9:00 - 17:00 | Avond 18:00 > | Zaalhuur* |
---|---|---|---|---|---|
Barok | 300,- | 350,- | 600,- | 650,- | 150,- |
Amstel | 400,- | 475,- | 700,- | 900,- | 200,- |
Wijn | 450,- | 525,- | 800,- | 1000,- | 250,- |
Braakensiek | 1250,- | 2500,- | 3000,- | 4000,- | 500,- |
Tuinzaal | Afhankelijk van | type evenement | en duur; | op offertebasis | - |
*De zaalhuur en organisatiekosten zijn voor het exclusief gebruik van de ruimte met al haar faciliteiten, het offertetraject, opbouwen van de gekozen setting en de mogelijkheid om op rekening te betalen.Â
Klassiek Keuzemenu
Chef's tastingmenu
Chef's tastingmenu
Klassiek Keuzemenu
Keuze ter plekke tot 20 personen.
Voorgerechten
•Tartare van verse tonijn met zoetzure komkommer, zeewier salade, zilverui, krokante brioche en basilicum mayonaise (Supplement € 2,50)
• Steak tartare met gebrande sjalot, kimchi sesam, krokante kappertjes en dragoncrème
• Geroosterde aubergine met fijne bosui, pijnboompitten, minimozzarella en lak van miso (Vegetarisch).
Hoofdgerechten
• Kabeljauw met aardappelmousseline, zeekraal, gepofte tomaat en schuimige saus van kreeft
• Rosé gebraden runderlende met gekarameliseerde witlof, oesterzwammen en madeirajus (Supplement € 2,50)
• Gnocchi gevuld met eekhoorntjesbrood waarbij gegrilde paprika, shiitake, pesto en saus van Parmezaanse kaas (Vegetarisch)
Desserts
• Frisse citroentaart met crumble en verveine sorbet
• Paardenburg’s chocoladedessert met vanilleroomijs
• Vier soorten binnen- & buitenlandse kazen (Supplement € 4,00)
Vanaf € 49,50Â
Bijgerechten; apart bij te bestellen, voor circa 3 personen, per portie € 6,00
Pommes frites met mayonaise
Aardappelgratin
Gemengde groene salade
Warme seizoensgroenten
Chef's tastingmenu
Genieten van afwisseling en alles wat Paardenburg je te bieden heeft.
Viergangen Tasting Menu
Tartare van verse tonijn met zoetzure komkommer, zeewiersalade, zilverui, krokante brioche en lak van miso
–
Kabeljauw met zeekraal, gepofte tomaat en schuimige saus van kreeft
–
Rosé gebraden runderlende met zoete aardappel, baby paksoi, oesterzwammen, kalfsjus en saus van specerijen
–
Frisse citroentaart met schuim en sorbet van verveine
Voor maar € 59,50
Kan worden gecombineerd met viergangen wijn-tasting menu.
Chef's tastingmenu
Genieten van afwisseling en alles wat Paardenburg je te bieden heeft.
Vijfgangen Tasting Menu
Verse tonijntartaar met zoetzure komkommer, zeewiersalade, zilveruitjes, knapperige brioche en misolak
–Â
Kabeljauw met zeekraal, gepofte tomaat en schuimige kreeftensausÂ
–Â
Gnocchi gevuld met eekhoorntjesbrood, waarbij gegrilde paprika, shiitake, pesto en saus van Parmezaanse kaasÂ
–Â
Rosé gebraden runderlende met zoete aardappel, paksoi, oesterzwammen, kalfsjus en kruidensaus
–Â
Frisse citroentaart met schuim en sorbet van verveineÂ
Voor maar € 69,50
Kan worden gecombineerd met vijfgangen wijn-tasting menu.
Walking Dinner
Geroosterde aubergine met fijne bosui, pijnboompitten, minimozzarella en lak van miso (Vegetarisch)
–
Verse tonijntartaar met zoetzure komkommer, zeewiersalade, zilveruitjes, knapperige brioche en lak van miso
–
Kabeljauw met zeekraal, gepofte tomaat en schuimige kreeftensaus
–
Gnocchi gevuld met eekhoorntjesbrood, waarbij gegrilde paprika, shiitake, pesto en saus van Parmezaanse kaas
–
Gegrilde runderlende met zoete aardappel, baby-paksoi, oesterzwammen, kalfjus en saus van specerijen
–
Vier soorten binnen- en buitenlandse kazen
(Supplement € 4,00 indien op tafel gepresenteerd voor alle gasten, indien per persoon geserveerd supplement € 7,50 p.p.).         Â
Vanaf € 65,00
Feestje? Bekijk hier al je opties