Met Manchego en Olijven, vier stuks (v).
Spaanse gedroogde ham met cornichons.
Dagelijks vers, per stuk te bestellen.
Met crème fraîche en haringkaviaar, 6 stuks.
I.p.v. haringkaviaar, blikje 10 gram.
Keuzemenu van de kaart. Bij keuze van een voor- en een hoofdgerecht is het dessert van het huis.
We serveren een proeverij van onze specialiteiten uit de kaart.
We serveren een proeverij van onze specialiteiten uit de kaart.
Met een zacht eitje - cornichons en een crème van piment.
Compote van appel en siroop van Aceto Balsamico met briochebrood (supplement 4.50).
Met salade van little gem, gepofte druiven en pistache crunch (v).
Met paprika, pistou van waterkers en quinoa (v).
Van kreeft met garnalen en vadouvancrème.
Met oesterblad en venkelsalade (supplement 3,50).
En galette van Parmezaanse kaas (v).
Met rosé gebraden lam waarbij peulvruchten en pruimensaus.
En boudin noir, aardappelmousseline en romige morillesaus.
Met gerookte asperges, zuring en beurre blanc met tomaat.
Met zacht gegaarde pulpo, kruidige couscous en tomatenantiboise.
Met gekonfijte aardappel, meiraap en jus van madera (supplement 5,00).
Met zijn eigen jus en kappertjes (supplement 20,00).
Gepekelde citroen en gedroogde olijf.
Met crunch van pinda en kokos.
Met truffel.
Met krokante gamba, salade van venkel en kaffirlimoen met mayonaise van kreeft en krokant van quinoa.
Met tartaar van coquilles en tomaat en vadouvan.
Met eend en vijgen-portdressing.
Met gestoofde hertensukade waarbij pastinaakcrème, rode kool en rodewijn-kaneeljus.
Gepekelde citroen en gedroogde olijf.
Met crunch van pinda en kokos.
Met truffel.
Met dressing van Aceta Balsamico en port waarover geraspte pistache.
Met duxelles van bospaddenstoelen en truffel.
Met krokante schorseneer, geroosterde prei, beurre noisette, hazelnoot en cremolata.
Met gepofte kastanje en een beurre blanc van dadel en kaneel.
Allergieën of dieetwensen? Deze kunt u aangeven bij reservering of aankomst, voorafgaand aan uw evenement, lunch of diner. Onze keuken en service bieden u graag de juiste invulling.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Maandag – Zondag 11:00 – 23:00
Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging. We ontvangen je met een gratis lunch voor twee in onze brasserie.
Vul je gegevens en datum van voorkeur in. Tot snel!
Laat uw naam en e-mail adres achter.