Menukaart
dagkaart
- Vers gebakken gevulde koek 2,75
- Appelrondo 3,50
- Vanilleyoghurt met vruchten en granola 6.95
- Croissant met boter en jam 2.95
- Pistolet met oude kaas-gezond 8.50
- Pistolet filet americain met fijne sjalot, kappertjes en ei 8,50
- Pistolet hummus met fijne mediterrane groenten 8.50
- Pistolet verse krabsalade met avocado 9,50
- Croque-monsieur, Franse pantosti met béchamelsaus 7,50
- Quiche Lorraine, hartige taart met ei, spek en kaas 8.75
- Eggs Benedict, brioche met gepocheerde eieren, ham en hollandaisesaus 9,50
- Eggs Florentine, brioche met gepocheerde eieren,spinazie en hollandaisesaus 9,50
- Eggs Royal, brioche met gepocheerde eieren, gerookte zalm en hollandaisesaus 10,00
borrelkaart
- Broodplankje met roomboter, olijfolie en kruidendip 4,50
- Kalfskroketjes, 6 stuks 6,00
6 stuks
- Kaaskroketjes, 6 stuks 8,50
6 stuks
- Kreeftkroketjes, 6 stuks 10,00
6 stuks
- Mix kroketjes, 3x 2 stuks 8,50
- Blini met gerookte zalm, crème fraîche en haringkaviaar 12,50
- Pata negra met olijven, tomatensalsa en crostini 17,50
- Verse aanvoer oesters, per half dozijn met klassiek garnituur dagprijs
voorgerechten
- Uiensoep gegratineerd met kaas (vegetarisch) 7,50
- Slakken in kruidenknoflookboter 9,50
- Kalfsragout onder krokant bladerdeeg 10,00
- Steak tartare met een zacht ei, rucola en pimentcrème 12.50
- Bouillabaisse met rouille, croutons en Gruyère kaas 13,50
- Gebakken eendenlever met brioche, appelcompote en balsamicosiroop 15,00
- BouillabaisseSalade Niçoise met dungesneden verse tonijn 16,50
met rouille, croutons en Gruyère kaas
- Salade Paardenburg; riante salade met verse tonijn, oester, steak tartare, rouleau van eendenlever, Pata Negra, blini met gerookte zalm en haringkaviaar 22.50
- Fruits de Mer; zes oesters, garnalen, scheermessen, kokkels, mosselen, verse tonijn, gerookte zalm en sausjes 39,50
- Supplement halve gekookte kreeft 21,50
hoofdgerechten
- Halve kip van de rotisserie met asperges en romige morillesaus 17,50
- Tournedos met gekarameliseerde sjalot en maderajus 23.00
- Supplement gebakken eendenlever op de tournedos 9,50
- De Paardenburger: Brioche broodje met 100% Black Angus beefburger medium rare. Geserveerd met kaas, krokante bacon, sla, tomaat, ui en onze burgersaus. 15,00
- Fondue van Gruyère kaas met stokbrood en rauwkost (vegetarisch) 17,50
- Truffelrisotto met waterkers en schuim van 21,00 Parmezaanse kaas (vegetarisch) 21.00
- Zeebaarsfilet licht gegrild met mediterrane groenten en tomatenantiboise 22,50
- Zeetong gebakken in roomboter met kappertjes en citroen 35,00
- Halve of hele kreeft met gebakken little gem, gepofte tomaat en hollandaisesaus. Half (250gr.) 22,50 Heel (500 gr.) 39,50
- Specialiteit van het seizoen dagprijs
- Alle hoofdgerechten worden geserveerd zonder bijgerechten, deze kunt u apart bestellen en delen met uw tafelgenoten.
bijgerechten
nagerecht
- Macaron voor bij de koffie 1.95
- Ile flottante, gepocheerd eiwit met vanillesaus en karamel 7,50
- Crème brûlée van vanille met mokka-ijs 9,00
- Citroentaart met meringue en rode vruchtensorbet 9,00
- Warm chocoladetaartje met vulling van caramel en hazelnotenroomijs 9,50
- Warme tarte tatin met vanille-ijs 9.50
- Kazen assortiment, vijf soorten binnen- en buitenlandse kazen 12.50