BORREL, RECEPTIE EN WALKING DINNER
Aangeklede borrel | €25,00 P.P.
Borrel arrangement, niet maaltijdvervangend
– Charcuterieplateaus op de tafels met Spaanse
gedroogde Fuet, serranoham, harde kazen, olijven
en nootjes.
Wij gaan rond met:
– Drie soorten kroketjes; kalfs-, kreeft- en kaas (2
per persoon)
– Crostino steak tartare met krokante kappertjes en
crème van piment
– Blini met huisgerookte zalm met crème fraiche en
kaviaar van haring
– Canapé met gerookte paling, rouleau van
eendenlever en appel
– Klein glaasje soep; frisse tomatengazpacho met
kruidenolie of soepje van knol met citrus
– Gamba, gegrild en geserveerd op een spiesje
– Bruschetta met gemarineerde tomaat
– Gillardeau oester, geserveerd met klassiek
garnituur
Barbecue | €35,00 P.P
Uitgeserveerd als walking dinner aan uw gasten
A la minute gerookte zalm | frisse aardappelsalade
| citrusdressing
–
Mini Caesar Salad | bacon en kip van de barbecue |
ansjovis | Parmezaanse kaas
–
Gemarineerde gamba op spies
–
Gelakt buikspek | crème van geroosterde bospeen
–
Miniburger | Black Angus | puntzakje friet
–
Denver steak | rosé gebraden | Chimichurri
–
Ananas van de barbecue | karamelijs
Walking Dinner | 45,00 P.P.
Verse tonijn à la Niçoise met Taggiasche olijf,
krokante aardappel, zongedroogde tomaat,
haricots verts, krokante kappertjes, kwartelei en
ansjovismayonaise
–
Steak tartare met crème van Pimente d’Espelette,
croutons en kletskop van Parmezaanse kaas
–
Op de huid gebakken kabeljauw met
saffraanrisotto, waterkers en schuimige saus van
kreeft
–
Zacht gegaarde kalfssukade met gemarineerde
abrikoos, rouleau van eendenlever en jus van kalf
–
Smeuïge citroentaart met meringue, seizoensfruit
en sorbetijs