Borrel arrangement, niet maaltijdvervangend
– Charcuterieplateaus op de tafels met Spaanse
gedroogde Fuet, serranoham, harde kazen, olijven
en nootjes.
Wij gaan rond met:
– Drie soorten kroketjes; kalfs-, kreeft- en kaas (2
per persoon)
– Crostino steak tartare met krokante kappertjes en
crème van piment
– Blini met huisgerookte zalm met crème fraiche en
kaviaar van haring
– Canapé met gerookte paling, rouleau van
eendenlever en appel
– Klein glaasje soep; frisse tomatengazpacho met
kruidenolie of soepje van knol met citrus
– Gamba, gegrild en geserveerd op een spiesje
– Bruschetta met gemarineerde tomaat
– Gillardeau oester, geserveerd met klassiek
garnituur
Uitgeserveerd als walking dinner aan uw gasten
A la minute gerookte zalm | frisse aardappelsalade
| citrusdressing
–
Mini Caesar Salad | bacon en kip van de barbecue |
ansjovis | Parmezaanse kaas
–
Gemarineerde gamba op spies
–
Gelakt buikspek | crème van geroosterde bospeen
–
Miniburger | Black Angus | puntzakje friet
–
Denver steak | rosé gebraden | Chimichurri
–
Ananas van de barbecue | karamelijs
Verse tonijn à la Niçoise met Taggiasche olijf,
krokante aardappel, zongedroogde tomaat,
haricots verts, krokante kappertjes, kwartelei en
ansjovismayonaise
–
Steak tartare met crème van Pimente d’Espelette,
croutons en kletskop van Parmezaanse kaas
–
Op de huid gebakken kabeljauw met
saffraanrisotto, waterkers en schuimige saus van
kreeft
–
Zacht gegaarde kalfssukade met gemarineerde
abrikoos, rouleau van eendenlever en jus van kalf
–
Smeuïge citroentaart met meringue, seizoensfruit
en sorbetijs
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Maandag – Zondag 11:00 – 23:00
Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging. We ontvangen je met een gratis lunch voor twee in onze brasserie.
Vul je gegevens en datum van voorkeur in. Tot snel!
Laat uw naam en e-mail adres achter.