Met Manchego en Olijven, vier stuks (v).
Spaanse gedroogde ham met cornichons.
Dagelijks vers, per stuk te bestellen.
Met crème fraîche en haringkaviaar, 6 stuks.
I.p.v. haringkaviaar, blikje 10 gram.
Keuzemenu van de kaart. Bij keuze van een voor- en een hoofdgerecht is het dessert van het huis.
We serveren een proeverij van onze specialiteiten uit de kaart.
We serveren een proeverij van onze specialiteiten uit de kaart.
Met een zacht eitje - cornichons en een crème van piment.
Met schelpdieren, rouille, croutons en gruyèrekaas.
Compote van appel en siroop van Aceto Balsamico met briochebrood (supplement 4.50).
Met verse tonijn (supplement 3.50).
Met gepocheerde peer, gebrande geitenkaas, pecannoot en pesto van rucola (v).
Met schuim van truffel en Parmezaanse kaas.
Met mille-feuille van aardappel, rode kool en jus van rode wijn en kaneel.
Met zuurkool, chipolataworstje, aardappelmousseline en romige morillejus.
Met zacht gegaarde pulpo waarbij caponata - gepofte tomaat en saffraansaus.
Met vis van de dag, schelpdieren, rouille, croutons en gruyèrekaas.
Met pommes fondant, oesterzwammen, bimi en jus van madera (supplement 5,00) Optioneel met gebakken eendenlever (12,50 extra).
Met zijn eigen jus en kappertjes (supplement 20,00).
Met roomijs van hazelnoot.
Met meringue en sorbet van groene thee en sinaasappel.
Met parfait van vanille, gepocheerde peer en saus van gezouten karamel
Met sorbet van passievrucht en koffie.
Supplement 4,50.
Gepekelde citroen en gedroogde olijf.
Met crunch van pinda en kokos.
Met truffel.
Met krokante gamba, salade van venkel en kaffirlimoen met mayonaise van kreeft en krokant van quinoa.
Met tartaar van coquilles en tomaat en vadouvan.
Met eend en vijgen-portdressing.
Met gestoofde hertensukade waarbij pastinaakcrème, rode kool en rodewijn-kaneeljus.
Gepekelde citroen en gedroogde olijf.
Met crunch van pinda en kokos.
Met truffel.
Met dressing van Aceta Balsamico en port waarover geraspte pistache.
Met duxelles van bospaddenstoelen en truffel.
Met krokante schorseneer, geroosterde prei, beurre noisette, hazelnoot en cremolata.
Met gepofte kastanje en een beurre blanc van dadel en kaneel.
Allergieën of dieetwensen? Deze kunt u aangeven bij reservering of aankomst, voorafgaand aan uw evenement, lunch of diner. Onze keuken en service bieden u graag de juiste invulling.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Maandag – Zondag 11:00 – 23:00
Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging. We ontvangen je met een gratis lunch voor twee in onze brasserie.
Vul je gegevens en datum van voorkeur in. Tot snel!
Laat uw naam en e-mail adres achter.