Vergaderen, Presenteren, Private dining & Feesten

Vergaderruimtes en zalen te huur in Ouderkerk aan de Amstel - nabij Amsterdam

Sfeervolle zalen, uitzicht over de Amstel

Paardenburg beschikt over sfeervolle zalen voor besloten bijeenkomsten, private dining en privédiners. Naast dat we ons unieke restaurant voor de helft voor jouw gezelschap kunnen reserveren en afzonderen, bieden onze kamers op de eerste verdieping een comfortabele en kwalitatief hoogwaardige ruimte voor goede gesprekken, onvergetelijke presentaties, vergaderingen met uitzicht op de Amstel en zakelijke of privélunches en diners. Flexibel in gebruik en van alle gemakken voorzien. Het grootste voordeel is de combinatie van restaurant en evenementenlocatie. Wij zijn sterk in evenementen en verhuur aan (grote) groepen. Zo is de riante Tuinzaal is bij uitstek geschikt evenementen tot wel 250 gasten, maar kun je al bij ons terecht voor een privédiner of lunch van 4 of 6 personen.

Bel of mail ons voor beschikbaarheid en een vrijblijvend voorstel, of klik onderstaand op ‘Maak een offerte’ en ontvang snel en overzichtelijk een eerste prijsopgave.

Private dining nabij Amsterdam

Bereikbaarheid

Paardenburg ligt op 5 minuten rijden van Amsterdam aan de rivier de Amstel. Voordelen van je evenement op onze locatie is de goede bereikbaarheid met de auto vanuit nabijgelegen dorpen en steden, als Amsterdam, Utrecht, Amstelveen, de Zuidas en Schiphol. Daarnaast kun je je evenement ook combineren met een boottocht van of naar Amsterdam centrum. Paardenburg heeft hiervoor meerdere eigen sloepen en arrangementen ter beschikking.

Alles op één locatie

Bij Paardenburg kun je lunchen, dineren, borrelen en feesten. Chique en culinair, zakelijk of feestelijk; van ‘s morgens vroeg tot in de late uurtjes kan je bij ons terecht voor onvergetelijke evenementen met net dat ene beetje extra gastvrijheid waar jouw gasten blij van worden.

We bieden zalen en ruimtes voor zakelijke events en plek voor jubilea, verjaardagen, feesten, bedrijfsfestivals en meer. 

Groepsgroottes van zes tot wel driehonderdvijftig mensen in onze tuinzaal en achtertuin bedienen we met hetzelfde enthousiasme. 

Aan de dranken alsook goed, vers en lokaal eten is gedacht. Afhankelijk van je evenement kun je kiezen uit de door ons geselecteerde arrangementen of in goed overleg passende hapjes en dranken selecteren.

Brasserie: J.C. Braakensiekzaal

Theatre/ceremony setup: 55 | Sit down dinner: 55 Walking dinner: 70 | Party layout: 70

De brasserie en originele J.C. Braakensiekzaal met een grote knipoog naar de staart van de Gouden Eeuw, waarin Paardenburg werd opgericht. Deze ruimte is ideaal voor een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft, zakelijk evenement of privé diner. Historische schilderijen sieren deze unieke zaal.

Barokkamer

Sit down dinner: 12 | Vergader-indeling: 8

De naam zegt het al; een intieme, warme ruimte met een klassieke ronde tafel. Deze ruimte geeft uitzicht over de Amstel. Geweldig voor lunches of diners maar ook voor meetings is deze ruimte zeer geschikt en nét even anders.

Wij rekenen geen vaste zaalhuur, slechts een minimale besteding per dagdeel. Deze hangt af van het moment. Neem contact voor de mogelijkheden.

Tuinzaal en achtertuin

Theater/ceremonie opstelling: 150 | Sit down dinner: 120 Walking dinner: 250 | Feest-indeling: 250 Vergader-indeling: op aanvraag

Achter, in de historische achtertuin van Paardenburg staat de riante en sfeervolle Tuinzaal verscholen. Deze ruimte heeft optimale privacy met een eigen entree en terras. Daarnaast beschikt de ruimte over alle benodigde faciliteiten zoals een bar, een keuken en toiletten en is daardoor volledig autonoom.

Wijnkamer

Sit down dinner: 40 || Vergader-indeling: 30

De belangrijkste functies van deze karakteristieke ruimte zijn onze wijnproeverijen en workshops. Temidden van de prachtige wijnrekken en memorabilia kunt u ook uw zakelijke of privébijeenkomst organiseren. U zult merken dat de entourage een positieve invloed heeft op de gemoedstoestand van het publiek.

De kamer is eventueel te verkleinen door het sluiten van een scheidingswand.

Amstelkamer

Sit down dinner: 20 | Vergader-indeling: 20

Deze lichte ruimte geeft een geweldig uitzicht over de Amstel. Zowel overdag als ’s avonds een inspirerend decor. Deze lounge is voorzien van een ovalen tafel waardoor een boardroomopstelling een vriendelijk karakter krijgt.

Jouw evenement bij Paardenburg?

GRATIS LUNCH

Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging. We ontvangen je met een gratis lunch voor twee in onze brasserie.

 

Maak een afspraak

Vul je gegevens en datum van voorkeur in. Tot snel!

Subscribe to our newsletter for the latest updates!

Schrijf je hieronder in
voor onze nieuwsbrief!

Laat uw naam en e-mail adres achter.