Zalen

Vergaderruimtes en zalen te huur in Ouderkerk aan de Amstel - Amstelveen

Vergaderen, presenteren, private dining & feesten

Paardenburg beschikt over sfeervolle mogelijkheden voor besloten bijeenkomsten. Onze kamers op de eerste verdieping zijn comfortabele en kwalitatief hoogwaardige ruimtes. Flexibel in gebruik voor bijvoorbeeld een vergadering, een presentatie, een lunch of diner. De riante Tuinzaal is bij uitstek geschikt voor grotere groepen tot wel 250 gasten. Bel of mail ons voor beschikbaarheid en een vrijblijvend voorstel, of vul de offertetool in!

Amstelkamer

Sit down dinner: 20 | Vergader-indeling: 20

Deze lichte ruimte geeft een geweldig uitzicht over de Amstel. Zowel overdag als ’s avonds een inspirerend decor. Deze lounge is voorzien van een ovalen tafel waardoor een boardroomopstelling een vriendelijk karakter krijgt.

Wij rekenen geen vaste zaalhuur, slechts een minimaal bestedingbedrag per dagdeel. Deze hangt af van het moment. Neem contact voor de mogelijkheden.

Wijnkamer

Sit down dinner: 40 || Vergader-indeling: 30

De belangrijkste functies van deze karakteristieke ruimte zijn onze wijnproeverijen en workshops. Temidden van de prachtige wijnrekken en memorabilia kunt u ook uw zakelijke of privébijeenkomst organiseren. U zult merken dat de entourage een positieve invloed heeft op de gemoedstoestand van het publiek.

De kamer is eventueel te verkleinen door het sluiten van een scheidingswand.

Wij rekenen geen vaste zaalhuur, slechts een minimale besteding per dagdeel. Deze hangt af van het moment. Neem contact voor de mogelijkheden.

Tuinzaal en achtertuin

Theater/ceremonie opstelling: 150 | Sit down dinner: 120 Walking dinner: 250 | Feest-indeling: 250 Vergader-indeling: op aanvraag

Achter, in de historische achtertuin van Paardenburg staat de riante en sfeervolle Tuinzaal verscholen. Deze ruimte heeft optimale privacy met een eigen entree en terras. Daarnaast beschikt de ruimte over alle benodigde faciliteiten zoals een bar, een keuken en toiletten en is daardoor volledig autonoom.

Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.

Barokkamer

Sit down dinner: 12 | Vergader-indeling: 8

De naam zegt het al; een intieme, warme ruimte met een klassieke ronde tafel. Deze ruimte geeft uitzicht over de Amstel. Geweldig voor lunches of diners maar ook voor meetings is deze ruimte zeer geschikt en nét even anders.

Wij rekenen geen vaste zaalhuur, slechts een minimale besteding per dagdeel. Deze hangt af van het moment. Neem contact voor de mogelijkheden.

J.C. Braakensiekzaal

Theatre/ceremony setup: 55 | Sit down dinner: 55 Walking dinner: 70 | Party layout: 70

De originele J.C. Braakensiekzaal met een grote knipoog naar de staart van de Gouden Eeuw, waarin Paardenburg werd opgericht. De ruime kamer is ideaal voor een verjaardagsreceptie, bruiloften, zakelijke evenementen of besloten diners.

Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.

Feestje vieren bij Paardenburg?

GRATIS LUNCH

Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging. We ontvangen je met een gratis lunch voor twee in onze brasserie.

 

Maak een afspraak

Vul je gegevens en datum van voorkeur in. Tot snel!

Subscribe to our newsletter for the latest updates!

Schrijf je hieronder in
voor onze nieuwsbrief!

Laat uw naam en e-mail adres achter.