Paardenburg Wijnvrienden

Wij van Paardenburg hebben een ongelofelijke affiniteit met wijn. Een passie die we maar al te graag willen delen met onze gasten die even de tijd willen nemen om mee te reizen door de fantastische wereld van de wijn. 

Om deze liefde voor wijn te delen hebben wij een wijnvriendenclub opgericht. Want ook zonder wijnkelder of zonder te reizen kun je veel over wijn te weten komen, maar zonder wijnvrienden kom je er nooit. Men moet over de wijn met andere liefhebbers kunnen praten die bereid zijn zich ook open te stellen en een weerwoord durven geven. 

Wij nodigen u bij deze uit om geheel vrijblijvend lid te worden van dit gezelschap. Kennis delen over wijn in het teken gezelligheid. 

De wijnvriendenclub organiseert voor zijn leden: 

– Iedere vrijdagmiddag van 17:30 tot 18:30 een wijn presentatie over een uitgesproken wijn van onze Sommelier Ben van Diemen. Bijpassend serveert de keukenbrigade een wijn-spijs gerecht.  Één introducee meenemen mag, opgeven is een pré.

– Wijn masterclasses in onze wijnkamer onder begeleiding van een zondagse lunch of diner. 

– Een wijnavond geleidt door een ingevlogen wijnmaker die u vertelt over zijn ambacht, filosofie en zijn of haar wijnen aan u laat proeven.

– Gereserveerde plek voor het jaarlijkse Wijnfestival.

– U kunt tegen bijzondere tarieven onze wijnkamer boeken, met of zonder wijnproeverij, voor een bijzondere avond met uw vrienden, familie of zaken relaties.

– Exclusieve uitnodiging voor onze intieme jaarlijkse wijnreis.

Terwijl muziek mensen stil maakt, doet wijn het tegenovergestelde, het maakt de tongen los. “Ben van Diemen” – Sommelier Paardenburg. 

Bekijk onze wijnkrant

Onze wijnpartners

WijnMiBo nieuws

GRATIS LUNCH

Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging. We ontvangen je met een gratis lunch voor twee in onze brasserie.

 

Maak een afspraak

Vul je gegevens en datum van voorkeur in. Tot snel!

Subscribe to our newsletter for the latest updates!

Schrijf je hieronder in
voor onze nieuwsbrief!

Laat uw naam en e-mail adres achter.