Paardenburg Wijnvrienden

Wij hebben een ongelofelijke affiniteit met goede wijn. Een passie die we maar al te graag willen delen met onze gasten die de tijd willen nemen om mee te reizen door de fantastische wereld van wijn. 

Om deze liefde voor wijn te delen hebben wij een wijnvriendenclub opgericht. Want ook zonder wijnkelder of zonder te reizen kun je veel over wijn te weten komen, maar zonder wijnvrienden kom je er nooit. Men moet over de wijn met andere liefhebbers kunnen praten die bereid zijn zich ook open te stellen en een weerwoord durven geven. 

Wij nodigen je bij deze uit om geheel vrijblijvend lid te worden van dit gezelschap. Kom ook je kennis over wijn delen en opdoen bij Paardenburg. 

De wijnvriendenclub organiseert voor zijn leden: 

– Iedere vrijdagmiddag van 17:30 tot 18:30 een wijnpresentatie over een uitgesproken wijn van onze Sommelier Erwin Walthaus. Bijpassend serveert de keukenbrigade een wijn-spijs gerecht.  Één introducee meenemen mag, opgeven geniet onze voorkeur.

– Wijn masterclasses in onze wijnkamer onder begeleiding van een zondagse lunch of diner. 

– Een wijnavond geleid door een ingevlogen wijnmaker die je vertelt over zijn ambacht, filosofie en zijn of haar wijnen aan je laat proeven.

– Gereserveerde plek voor het jaarlijkse Wijnfestival.

– Je kunt tegen bijzondere tarieven onze wijnkamer boeken, met of zonder wijnproeverij, voor een bijzondere avond met je vrienden, familie of zakelijke relaties.

– Exclusieve uitnodiging voor onze intieme jaarlijkse wijnreis.

Bekijk onze wijnkaart

Onze wijnpartners

WijnMiBo nieuws

GRATIS LUNCH

Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging. We ontvangen je met een gratis lunch voor twee in onze brasserie.

 

Maak een afspraak

Vul je gegevens en datum van voorkeur in. Tot snel!

Subscribe to our newsletter for the latest updates!

Schrijf je hieronder in
voor onze nieuwsbrief!

Laat uw naam en e-mail adres achter.